Няма да повярваш, но тези знаменитости са живели доста див живот преди да станат топ звезди! Виж гиКогато четем новини за успешни бизнесмени или известни актьори, ние не мислим за това как номинираният за “Оскар” някога е работил в крайпътен ресторант или как главният изпълнителен директор на известна компания веднъж си купил дрехи от пазар. Но снимките от “предишния живот” не лъжат: много хора трябвало да изминат доста път, преди да се качат на корицата на Форбс.

Екипа на “Bright Side” ви кани да разгледате моменти от живота на знаменитостите, преди да постигнат забележителните си успехи. Въпреки това, те вероятно вече са направили много, за да се опитат да го постигнат!

1.Джеф Безос, основателят на Амазон, седи на бюрото си (1999 г.). 18 години по-късно той става най-богатият човек в света.

2.Крис Прат обичаше да живее в фургон. Тогава той не знаеше, че държи сценария за “Cursed Part 3.” Това беше началото на филмовата му кариера.

3.Студентите Бил Клинтън и Хилъри Родхам

4.Пожарникарят Стив Бушеми 4 години преди началото на кариерата си.

5.През 1940 г. Норма Джейн Бейкър си прави автопортрет в телефонна кабина. Няколко години по-късно става известна като Мерилин Монро.

6.Марк Зукърбърг и приятелите му са работили на Thefacebook.com в къща под наем. По това време Facebook е само на една година.

7.Стив Джобс в училище. В груповата снимка той е в класа на електрониката (третия от дясно).