Откритие! Учените откриха, защо добрите момичета си падат по-лошите момчета! Ето затова

Може да е много объркващо, но виждаме, че всеки мъж, който не се слави с добро поведение си намира добро момиче. Очевидно момичетата намират такива момчета по-привлекателни от всяко обикновено момче, което е готово да им падне на колене. Тези момчета не се интересуват от взаимоотношенията изобщо и са направо груби, но са успели да привлекат момичета.

Обясненията за това, защо момичетата са съгласни да пренебрегват всички недостатъци на партньора си и да намерят основание да останат привлечени от тях, са разнообразни и много. Възможно е да има психологически обяснения или емоционални причини, но в тази статия ще вземем предвид научните причини..

Физически привлекателен

Основната причина може да бъде фактът, че повечето от тези мъже физически са по-привлекателни. СЪстояния като нарцисизъм, психопатия се оказва, че присъстват повече при физически привлекателните момчета, както се посочва в изследването. Фактът, че такива лоши момчета могат да се окажат очарователно красиви, не е изненадващо, тъй като те наистина работят усилено върху визията си.

Те изглеждат по-забавни

Те  просто да се наслаждават на живота. Първоначално животът им може да изглежда забавен, но отношенията изискват време и ангажираност и това е нещо, което те не успяват да постигнат успешно. Те имат този импулсивен начин на живот и не се притесняват от последиците, а това привлича повече момичетата.

Вашите хормони също могат да бъдат обвинявани

Според проучване, проведено през 2012 г., когато виждате такъв герой в бара или го срещнете или общувате с него, често момичетата се заблуждават, че мъжит може да се промени. Има мнение, че в крайна сметка той ще се успокои и поеме отговорността, но разбира се, действителността е далеч от истината. Причината обаче, защо първо започвате да се чувствате така, е заради вашите хормони и може да виждате всичко от тази конкретна гледна точка.

Лошите момчета са добри манипулатори

Въпреки че може да страдат от нарцисизъм и имат малко или никакво отношение към останалите, освен към себе си, но в краткосрочен план, те успешно продават себе си, отколкото техните по-уредени колеги. Тенденциите, поемащи риска, и фактът, че те са по-забавни, също помагат в изграждането на този образ.

Те са добри в очарованието на другия човек и манипулират гледната им точка, но само за кратък период от време. Просто те се “продават” брилянтно и човекът може да хлътне по тях незабавно.

Те изглеждат по-уверени

Тъй като тези лоши момчета нямат никаква грижа  и не се смятат отговорни за действията си, те могат по-скоро да изглеждат уверени. Всъщност това не е увереност, а самообладание, което се отразява в действията им, но въпреки това е успешен трик за привличане на момичетата.