Паранормално откритие! На тези места гравитацията не съществува..Според универсалния закон на гравитацията, две тела се привличат едно с друго и това ни държи прикрепени към Земята. Но вярно ли е, че на Земята има места, където този закон не важи?

Колегите от “Bright Side” откриха няколко места, където изглежда, че не съществува гравитацията.

5. Мистериозно място Свети Игнас, Мичиган, САЩ

Няколко геодезисти са изследвали района през 50-те години. Когато стигнаха до това място, цялото им оборудване спряло да работи. Там нещата могат да се движат нагоре, а хората да си подават тежки предмети като топки за игра.

4. Санта Круз, Калифорния

Това място се намира в горите извън Санта Круз в район с диаметър само 150 фута. Хората там, се движат под наклон, а нещата сякаш вървят нагоре. Много хора се връщат на това мистериозно място многократно, за да изпитат тези странни и озадачаващи усещания.

3. Язовир Хувър, Невада, САЩ

A post shared by Leslie Hutchings (@leslieh138) on

Ако някога посетите яз. Хувър в Невада, САЩ, опитайте се да направите този експеримент: излейте вода от бутилка над язовира. Ще видите, че няма да се излее надолу, а ще се придвижва нагоре. Това се дължи на движението на въздуха, което създава самата структура на язовира. Водата всъщност се носи от вятъра.