Сериозни промени в любовта за 7 зодии това лято!

Още с настъпването на пролетта, нашето настроение за любов се повишава. От друга страна, лятото е приемано като сезон, в който любовните ни емоции повишават своя градус. За някои представители на зодиака, летните месеци може да донесат някои промени в любовта. Ето кои са.

Зодия Телец

Благодарение на позицията на Сатурн, до септември месец ще стигнете до заключението, че човекът, с когото бихте искали да имате по-сериозни взаимоотношения, може и да не е подходящата половинка за вас. В периода от май 2018 г. до април 2026 г. Уран ще бъде в знака ви, като ще ви накара да се изправите пред някои от вашите необичайни желания. Приемете промените, които се случват с вас и разберете кой наистина ви привлича и изпълва, защото ще бъде от решаващо значение за вашето бъдеще.

Зодия Везни

Венера ще ви позволи да поддържате вашия релаксиращ подход към живота това лято. Ако се чувствате пренебрегвани и самотни в този период, може би причината е, че не оценявате достатъчно вашите приятелства. Възможно е в този период да имате романтични чувства към повече от един човек. Независимо от това, не подценявайте огромната любов, която получавате от приятелите си. Ако искате да се ангажирате с нещо в дългосрочен план, на този етап нещата малко ще се позабавят.

Зодия Рак

Сатурн ще окаже влияние на вашия дом на романтиката в периода от юни до септември, когато ще срещнете някои трудности и пречки в любовните отношения. Партньорът ви ще има определени изисквания и очаквания, които няма да имате възможност да реализирате. В резултат на това ще почувствате, че сте ограничени и не можете да се развивате поради натиска, който чувствате във взаимоотношенията. Следователно, ще трябва да предприемете някои промени и да си осигурите достатъчно пространство, така че да може отново да бъдете в хармония. Снимка: pixabay

Зодия Скорпион

Лятото може да изненада някои от представителите на зодията, като се окажат необвързани. Но това няма да е толкова лошо, защото вие ще искате да съсредоточите вниманието си върху вашата работа, проекти, цели. Ще бъдете много близо до постигането на мечтите ви. Не забравяйте, че трябва да се наслаждавате на живота.

Зодия Дева

Това лято вашият любовен живот ще бъде комбинация от положителни и отрицателни преживявания. В началото на сезона ще откриете, че в любовния ви живот не се случва нищо интересно и нямате добри потенциални кандидати за връзка. Не забравяйте, че е необходимо да останете положителни и да мислите, че това, което в момента ви предлага животът е достатъчно. Помислете как можете да използвате свободното си време, което имате на разположение. Вместо да се притеснявате, че нямате партньор до себе си, забавлявайте се с приятели. До края на лятото, Венера – планетата на любовта, ще влезе в знака ви и ще бъдете облагодетелствани в тази посока. Не забравяйте да останете в добър контакт с вътрешната си същност, за да се почувствате готови за нови любовни емоции.

Зодия Стрелец

Това лято, много хора, родени под знака на Стрелец, ще вземат съзнателно решение да останат необвързани. През този период ще искате да имате достъп до света с отворен ум и да видите какви хора можете да срещнете. Може би идеята ви е да флиртувате повече, да се срещате с различни партньори, но най-вероятно няма да срещнете такъв, който да отговаря на вашите стандарти до края на август. След това най-накрая ще срещнете човек, който ще ви впечатли, но дали той ще е готов на връзка с вас?

Зодия Риби

Марс ще влезе във вашия дом на романтиката от края на юни до началото на август, а през този период ви очакват промени в любовта. Като представители на водните знаци, имайте предвид, че ако „прегреете“, може да се окажете емоционално изтощени. Това ще бъде подходящ период, в който да прекарате повече време с близки, приятели. Ако смятате, че в любовен план до себе си имате човек, който отнема от вашата положителна енергия, то вероятно е време да преразгледате взаимоотношенията си. На 29 август, пълнолунието ще влезе в знака ви и това ще бъде добър момент да се отървете от проблемните любовни връзки, да прочистите вашата емоционална енергия, за да бъдете в състояние отново да плувате в любовни води, но с правилния човек

Източник: az-jenata.bg