Сложих 2 Чаши На Бравата На Вратата, Ако Знаете Защо 100% Ще Пробвате И Вие. Изпитано В Най- Тежки Случаи

Вероятно на пръв поглед ви звучи много изненадващо, че две стъклени чаши са в състояние да предотвратят кражба. Може би се чудите каква в действителност е ролята на тези стъклени чаши в цялата тази ситуация.
В следващите редове ще ви разкрием цялата истина.

i.zajenata

Живеем в много несигурни времена и всеки се опитва да предпази имота си от кражба.

За съжаление напоследък обирджиите стават все по-нагли и не се притесняват да нахлуят в дома ни докато сме си вкъщи.
Има обаче лесен начин да разберете, че в дома ви са влезли крадци.

За целта се нуждаете само от две стъклени чаши. Поставете ги върху дръжката на входната врата. Ако все още недоумявате каква всъщност е ролята на тези чаши, то ще ви кажем.
чаши врата

Тези две чаши играят ролята на аларма. Щом крадците понечат да пипнат дръжката, за да отворят вратата, чашите ще паднат на земята, ще се счупят и ще вдигнат врява.

Едва ли някой би искал да нахлуе в дома ви, след като вече се е вдигнала такава врява. Едната от стъклените чаши трябва да нахлузите на дръжката на входната врата. А другата поставете върху нея. Така, щом някой понечи да натисне дръжката, чашите ще паднат и ще се счупят.

Казано с други думи – няма начин крадците да влязат в дома ви без да ги усетите. Убедете се сами колко лесен и ефикасен е този метод. Той наистина върши работа като аларма!

Можете да приложите този метод дори и в хотелската стая. Често пъти се случва някой да обере стаята ви и да остане неразгадан. Така, докато сте вътре, можете да държите всичко под контрол. Методът работи безотказно, но за съжаление чашите се използват само по един път.
В случай на „задействие“ със сигурност вие ще разберете и крадеца ще се изплаши след като се счупят.

Изборът е ваш, дали да жертвате 2 чаши в името на сигурността.

 

Сребърни бижута с кристали Swarovski® на промоционални цени - ВИЖ ТУК
loading...