Снимки на знаменитости, на които фотошопа определено е очеваденВинаги можете да научите много от знаменитостите – тайни за грим, модни тенденции и пози за снимки. Милиони очи са привлечени от тях през почти всеки миг от живота им. Ето защо те са толкова загрижени за външния си вид и искат всяка снимка да е перфектна.

Благодарение на наблюдателните фенове и малките грешки в ретуширането на снимки открихме, че много знаменитости предпочитат да обработват снимките си.

1. Създаване на правилните пропорции

Моделът Миранда Кер няма нужда да ретушира нищо, за да изглежда страхотно на снимките си. Въпреки това, тя прави някои трикове, за да направи тялото й да изглежда слабо: тя “намалява” талията и бедрата си.

Тук Миранда направи бедрата си по-широки, за да създаде по-женствен вид.

2. Подмишниците

Знаменитостите вече са се научили как да използват хайлайтъра в грима си и обичат да го използват и на тялото си. Те дори правят подмишниците им да изглеждат по-светли.

3. Краката

Дори и краката на един слаб модел може да изглеждат малко тромави от тази гледна точка. Независимо от факта, че Бионсе винаги се е гордяла с извивките си, тя често ретушира бедрата си. На тази снимка може да бъде забелязано, като се вижда кривият телефон.

Пролука между краката може да се направи и с програма за ретуширане.

4. Обем на косата

Селена Гомез показа прекрасната си коса в реклама за шампоан поради добра причина: тя има силна, красива коса. Въпреки това, стилистката й може винаги да поправи малките детайли и да добави допълнителен обем с фоторедактор (вижте извитата стена вляво).

5. Създаване на перфектни извивки

Бритни Спиърс редовно публикува нови снимки, които показват нейните спортни постижения. Без съмнение тя е в отлична форма, но от време на време също обработва някои части на снимките си. На тази снимка много фенове забелязали, че парче от басейна се е загубило под гърба на Бритни.