Собственик изби рибата с Mercedes – МЕЧТА! Няма такава обява никъде!Собственик направо изби рибата със скандална обява в интернет! Обявата е гледана от десетки хиляди хора, а и още толкова хора са проявили интерес.

Обявата може да прочетете тук!

Цената може да се коментира между 2300 и 2800лева,според оборудването!В момента е със зимни гуми и върви добре на сняг!

Палиш и заминаваш без да се притесняваш! 2,6мотора е вечен!Както и да го карате-МАСЛО НЕ ПИПА ГРАМ!!!
ПРЕГЛЕДА е до 2017година, ЗАСТРАХОВКАТА-на вноски.

Колата се кара всеки ден и за момента няма какво да се ремонтира по нея!

Сложена е 60литрова газова бутилка-с едно зареждане може да стигнете от София до Варна и да остане газ!
Крайна цена за плащане в брой -не се хабете за по-ниска! До май месец ще е 2800лв или повече,според джантите,които му сложа!
””””…………………………………………………………………

БЕЗ БАРТЕРИ КЛЮЧ ЗА КЛЮЧ,ако ще колата да Ви е 2003-та година ,гаражна,без никакви забележки и на 120000 реални км,карана от бабичка италианка само в събота на пазар и т.н…!

Годините и километрите не ме вълнуват и предпочитам да карам стари коли от типа “КОЛА ЗА КАРАНЕ” с които да стигам безаварийно на дълги дестинации.

Знам какво продавам! Мерцедес 190/2,6 е кола за ценители! ПОРЪЧКОВ МОДЕЛ! ВСИЧКИ ЕКСТРИ+още някои допълнителни! Колата фабрично беше автоматик,но сега е с ръчна 5 степенна кутия от Мерцедес 260 Sportline-КУПЕ(КОЯТО Е ПО-ДЪЛГА),за по-голям кеф и по-нисък разход!!!…ИКОНОМИЧЕН на дълъг път дава 10-12/100разход на ГАЗ при 160-180км/час!!!….Колата се кара само на дълги разстояния и не е тормозена от келеши,дрифтомани и др.!

ЗДРАВА ХОДОВА ЧАСТ! МНОГО ЗДРАВ МОТОР-2,6/ 6 цилиндъра РЕДОВИ e НАЙ-ЗДРАВИЯ ,СЛАГАН В ТОВА КУПЕ и един от най-коравите мотори на марката въобще! 1000 000км си ги минава без ремонт!!! Мерцедеса е 190-”Бизнес клас”-прочетете малко по форумите,за какво става въпрос,а не ме занимавайте с глупости ,че бил стар!!!

Да стар е ,но старата школа се е доказала и е вечна! ТОВА Е МНОГО СИГУРНА КОЛА!!! Върви много/вози меко! Колата е закупена от ТЕХНИЧЕСКИ ГРАМОТЕН СОБСТВЕНИК-МАНИАК НА МЕРЦЕДЕС,КОЙТО Е СОБСТВЕНИКА ПО ТАЛОН и ПЪРВИЯ СОБСТВЕНИК в България! Мога да Ви заведа в сервиза му за подробна информация за всяка сменена част и за пълна сервизна история 150000км назад …

ДАВАМ Я С ГЕНЕРАЛНО ПЪЛНОМОЩНО ЗА 30лева или ОБИКНОВЕНО за 6лева !!!
“””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””’

Колата си има забележки,нормални за годините ,но пък си я карам с удоволствие,знаейки ,че цената и се вдига всеки ден и че не мога да я счупя и да искам! ….

Бартери приемам-само с доплащане от ВАС,не по-малко от 1500лева. Бартери ми предлагайте на запитване отдолу със снимки ,инфо и линкове,че нямам много време по телефона! Цената е 2400лева за кеш -за бартери- таван на цената няма! Преценявам ,според това ,което ми предлагате и Ви давам точна цена!………….КОЛАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ДОСТАВЕНА ДО АДРЕСЪТ ВИ СРЕЩУ 150лева дори и в неделя!

2400лв е КРАЙНАТА ЦЕНА НА КОЛАТА със забележките които има.Мога да Ви доставя такава кола,без забележки за 4000лева нов внос.
Всичко Ви е написано,моля само за сериозни обаждания от 9 до 16 часа с цел закупуване на колата…. Ако не можете да си настроите механичния инжекцион на 124-ката или ви гърми и пали трудно топла ,пък сте обиколили 100 сервиза, или пък ви искат 100лева за диагностика на 190-ката ,пък сте я купили за 500-няма как да ви помогна и да оправя колата по телефона! За това взимам 20лв!

Колата все още се продава!

Снимки на колата може да разгледате на следващата страница