Съветите на феноменът астрологът Анжела Пърл за месец април 2019

Средата на пролетта е прекрасен месец за активна работа за вашето собствено благополучие. Съветите на феноменът астролог Анжела Пърл за април 2019 г. ще помогнат да се решат важни въпроси, свързани с личните и бизнес сферите на живота.

Овен

Новолунието на 5 април ще се проведе в знака на Овен, изпълнен със сила и желание за създаване. В рамките на две седмици Овен ще може да започне нещо ново и да успее в избраната от тях област на живот. На 18-ти, Меркурий ще влезе в първи дом, помагайки на Овен да овладее нови знания.

Благодарение на влиянието на планетата, можете да правите добри сделки и да срещате интересни хора. На 21 април Венера ще дойде на помощ на Овен, помагайки да се намери финансово благополучие и да започне романтична връзка. На 10-ти Юпитер ще се издигне до ретроградна позиция, връщайки Овен към нещо познато. Това може да бъде пътуване до известни места и възобновяване на обучението.

Телец

Новолуние на 5 април ще се бъде в 12-тия дом, а Телецът ще може да завърши необходимата работа, за да се подготви за някои важни събития. На 18-ти, Меркурий ще влезе в 12-тия дом, който ще даде на пространството енергия, която е благоприятна за получаване на нова информация.

На 21-ви, Венера в 12-ия дом ще позволи на Телците да подобрят здравето си, да трансформират своя имидж и външен вид. Възможни са тайни срещи и романтични отношения. Целият месец ще даде на Телец желанието да спечели и ще може да подобри финансовото си състояние през април.

Близнаци

Близнаците ще имат чудесна възможност да започнат нещо ново: бизнес, закупуване на технологии, обучение, проекти, пътуване. Юпитер ще бъде в седмия дом на отношенията, а от 10-ти ще се върне в ретроградно движение. Близнаците ще могат да се срещнат с нови хора, да се присъединят към екип или група по интереси.

На 18 април Меркурий ще влезе в 11-ти дом и благодарение на влиянието си, Близнаците ще придобият нови знания. От 21 април влиянието на Венера ще бъде благоприятно за активна комуникация, нови познанства и романтични взаимоотношения. В края на месеца Близнаците ще могат да се справят с финанси, да получат кредит или  плащания.

Рак

Новолуние на 5 април ще се проведе в 10-ти дом на кариера и статут. Това означава, че Ракът ще може да регистрира бизнес, да получи награда в сферата на бизнеса, да започне нещо ново и печелившо. На 18 април Меркурий, планетата на информацията и комуникациите, ще влезе в 10-ия дом, помагайки на Рака да вземе изпити, да влезе в сделки и да работи с документи. На 21-ви, Венера обещава на Рака нови запознанства и късмет в личния живот.

Раците през април ще трябва да работят много, така че е важно да се следи тяхното здраве, за да се изключи заболявания и проблеми с благосъстоянието. В деня на пълнолунието на 19 април, който ще се проведе в 4-ти дом, Раците ще могат да подобрят отношенията си с близки хора, да се справят с проблеми с недвижимите имоти.

Лъв

Лъвовете след Новолунието на 5 април ще могат да пътуват, да се радват на живота и с нови сили да се заемат с планирания бизнес. На 5-ти ще получат допълнителна подкрепа, което означава, че Лъвовете няма да имат време за губене. Влиянието на Меркурий и Венера в средата на месеца ще имат възможност да отидат на екскурзия или в здравен курорт. В края на месеца Лъва ще може да се занимава с въпроси на финансите, да печели, да разпределя дългове и да прави дългоочаквани придобивки.

Дева

Април ще бъде чудесен месец за ново начало. Според Анджела Пърл, Девите ще могат да намерят обещаваща позиция, да изпълнят планове и дори да регистрират бизнес. Новолуние на 5 април в 8-ми дом на финансите ще позволи на Девите да се справят с парични въпроси, включително вземане на заем и големи придобивки.

От 18 и 21 април, Меркурий и Венера ще допринесат за нови познанства, романтични взаимоотношения и установяване на ред в областта на финансите. На 19 април Дева ще може да се справи с делата от миналото, които ще допринесат за енергията на ретроградния Юпитер.

Везни

Април е прекрасен месец, когато влиянието на планетите е силно и позитивно. Новолунието на 5ти ще се проведе в 7-ми дом, който е отговорен за връзката. Това ще донесе яснота в личните взаимоотношения, обещаващи познанства в бизнес средите. От 18 април влиянието на Меркурий ще помогне да се координират бизнес въпроси, а от 21-ви Венера ще даде сила за някакво подновяване, включително и външен вид. Марс, активната планета, ще ви позволи да се състезавате за собственото си щастие и да получавате награди за работата си.

Скорпион

Април ще донесе много нови неща. В деня на Новолунието на 5 април ще бъде възможно да се решат важни бизнес въпроси. На 18-ти, влиянието на Меркурий ще направи възможно сключването на важни сделки и бизнес споразумения, а Венера на 21-ви ще допринесе за приходите.

Под влияние на Марс Скорпион ще може да решава парични проблеми, да разпределя дългове и да получава плащания. В пълнолуние на 19-ти, Скорпионите ще могат да се отърват от всичко излишно, което пречи на развитието, включително подобряване на здравето.

Стрелец

Новолуние на 5 април ще се проведе в 5-ти дом, който е отговорен за радостта и любовта. Стрелец ще могат да се срещнат с другар по душа, изграждане на отношения със съпруг. На 10-ти Юпитер ще се разгърне в ретроградно движение в първата къща. Силното влияние на планетата ще даде възможност да се съсредоточи върху важни начинания, които ще помогнат на Стрелец да успее в бизнес сферата на живота.

От 18 април влиянието на Меркурий ще помогне да се сключи споразумение за работа или бизнес, а Венера от 21-ви ще ви позволи да подобрите външния си вид. Под нейно влияние Стрелец ще могат да променят стила си, да започнат курс и да бъдат трансформирани към по-добро. Активният Марс ще повлияе на желанието им да се борят за тяхното щастие.

Козирог

Месецът ще започне с Новолунието. Той ще се проведе на 5-ти в 4-тия дом на недвижимите имоти. Това означава, че Козирозите ще имат възможност да подобрят отношенията си с близки, да решават проблеми с мястото на пребиваване. Меркурий, планетата на новините, документи и комуникация, ще влезе в четвъртия дом от 18-ти.

Венера на 21-ви ще повлияе на решението за обновяване на интериора, украсете дома си. Влиянието на Марс ще помогне на Козирозите да започнат нов период от живота си, когато активността и желанието за успех в избраната посока няма да им оставят време за почивка. Във връзка с това положение, Козирозите трябва да намерят баланс, за да премахнат преумората, да направят здравни процедури и да регулират режима на деня.

Водолей

Новолунието на 5-ти ще донесе на Водолея нова енергия, която те трябва да изпратят, за да общуват с хора с еднакви мисли, да учат и да решават важни въпроси. На 18 април Меркурий ще влезе в дома на учене и кариера, а на 21-ви, Венера в третата къща ще въведе нещо ново в личния им живот. Нейната енергия също ще подобри финансовата ситуация. 10 април Юпитер се разгръща в ретроградна позиция, а енергията му ще помогне да се справят с казуси, които пречат на ново начало, да се примирят със семейството и приятелите.

Риба

Новолуние на 5-ти ще донесат актуализация и възможност да започнат нещо, което е било планирано преди много време, но нямаше време да се изпълнят плановете. Венера ще влезе в паричния сектор, а Риби ще могат да подобрят финансовото си състояние и да направят големи придобивания.

В допълнение, под влиянието на планетата , ще бъде възможно да се промени външния вид, да се подобри здравето, да се започнат козметични процедури. 10-11 април Венера ще бъде във връзка с Нептун, която говори за висока любов и романтика. След пълнолунието на 19-и, Риби ще могат да започнат пътя към успеха, оставяйки след себе си всичко, което пречи на развитието, включително манипулатори и завистливи хора.

Източник: За Жената