Тайните На Успеха, Които Шефовете Никога Не Ви Казват, А Трябва!Всеки влиятелен човек разбира успеха и има свои трикове за страхотна кариера.Една от най-влиятелните дами в света на списанията със сигурност е Кати Блек, президент на Hearst Magazines, компанията, която издава Cosmo в САЩ, а по лиценз – в още 55 страни

Ето какви са нейните тайни:

1.Играта на сигурно може да ви изиграя лоша шега

За повечето хора поемането на рискове обикновено означава ненужно или дори опасно заиграване със Съдбата. Но истината е, че ако избягваш да рискуваш, в никакъв случай не си гарантираш безопасност и гладко пътуване в дебрите на работната среда и живота. Всъщност често точно обратното е вярно.

2.Провалът може да бъде успех

Последствията от един провал почти никога не са толкова ужасни, колкото изглеждат. Почти всички много успели хора, са минавали през някакъв голям провал, за да стигнат до там, където са днес.

3.Спазвайте правилото на следващата стъпка

Всеки може да положи малко усилия, без това да му коства кой знае колко. Създай си навик винаги да отиваш още една или няколко стъпки отвъд това, което са поискали или се очаква от теб.

4.Приемайте нещата, каквито са понякога

Във всяка работна среда има много фактори, които не можеш да контролираш – най-сложните от тях са свързани с междучовешките отношения. Хората си ходят по нервите, настъпват се по болните места и – в другия край на скалата – завързват неподходящи връзки един с друг.Единственото, което можеш да направиш в случая, е да приемеш, че няма как да промениш нещата и да продължиш работата си, без да обръщаш внимание.

5.Признавайте си, че не знаете всичко

Ако пренебрегнете факта, че не знаете нещо или се опитвате да го прикриете, това съвсем скоро ще ви се върне. Доста по-добре е да демонстрирате явно любопитство и непрекъснато да научавате нови неща.