Така отблъскваме любовта от нас, спрямо зодията ни..

“Любовта случайно ще дойде …” И мнозина я чакат и търсят. Обаче понякога ние, по някаква причина, я игнорираме и я отблъскваме от себе си. Нека видим защо понякога съзнателно или подсъзнателно се отказваме от това чувство.

1. Овен

Отблъскваш любовта от себе си, защото си прекалено нетърпелив. Вие веднага искате да знаете и да разберете какво се случва между вас и избрания от вас. Вие сте раздразнени от състоянието на несигурност – всичко това за вас е твърде вълнуващо и неспокойно. Опитайте се да се доверите на самия процес на любовта. Тя се нуждае от време.

2. Телец

Отблъскваш любовта от себе си, защото е трудно за теб да направиш компромис. Вие сте невероятно упорити: всичко трябва да бъде или ваш избор, или изобщо не трябва да я има. Вие гледате всичко само от камбанарията си и това може да развали вашите романтични отношения. Ще трябва да освободите малко гордостта и упоритостта си. Позволете си да се объркате и не бъдете толкова гъвкави.

3. Близнаци

Отблъскваш любовта от себе си, защото винаги търсиш по-добър човек. Веднага щом започнете сериозна връзка, вие незабавно бягате и унищожавате всичко. Трудно е да се посветиш на човек, когато си напълно сигурен, че някъде те очаква някой по-добър и по-подходящ. Научете радостта от постоянството, Близнаци. Може да ви хареса.

4. Рак

Отблъскваш любовта, защото се чувстваш твърде беззащитна, за да пуснеш някого в живота си. Вие сте толкова погълнати от въображаемите недостатъци на вашия характер и вашите недостатъци, че сте сигурни, че не можете да обичате. Нека се изправим пред това: Рак – вие сте несъвършени. Но всички останали са несъвършени. Отдайте се на любовта. Ще се изненадате, че можете да се влюбите в това, което сте.

5. Лъвът

Вие отблъсквате любовта от себе си, защото сте ужасени от самата идея, че трябва да се свържете с взаимоотношенията си и да пуснете корени на едно място. Вие сте прекалено придирчиви, когато става дума за любов, и заради вашите небесни високи стандарти вие сте сами. Опитайте се да приемете и оценявате нещо по-малко от самото съвършенство.

6. Дева

Вие отблъсквате любовта от себе си, защото винаги и веднага намирате в партньора си някакво минус. Това е така, защото вие упорито търсите в избрания някой недостатъци в характера, които ви изглеждат непоносими. Ако искате да намерите любовта си, ще трябва да понесете странностите, а ако се съсредоточите върху дребни неща, след това ще прескочите всички важни и красиви неща в партньора си.

7. Везни

Ти отблъскваш любовта от теб от страх, че ще ти донесе болка. Любовта някога ви е наранила толкова много и затова сте предприели най-суровите мерки в живота, за да не усетите отново тази горчивина. Вие се държите така, не защото не се интересувате от връзката, а защото се страхувате от идеята, че някой ще разбие сърцето ви отново и да ви разочарова.

8. Скорпион

Отблъскваш любовта от себе си поради недоверие към другите. Не отваряте козирката и не позволявайте на друго лице да ви приближи твърде близо. Вашите посещения са приятни, но кратки, а след това изведнъж и постоянно прекъсвате връзката, а не защото не искате да се срещнете с този човек, а тъй като смятате, че той скоро ще се откаже и искате да не се унижавате пред него.

9. Стрелец

Вие отблъсквате любовта от себе си, защото и вие идеализирате други хора. Когато започнете връзка с някого и разберете, че се срещате с обикновен земен човек с присъщите му недостатъци, тогава губите интерес много бързо. Вие сте постоянно разочаровани, защото се опитвате да намерите идеалния партньор. Дайте на другите възможността да бъдат самите себе си, а не да съответстват на образа, с който сте се сблъсквали.

10. Козирог

Отблъскваш любовта от себе си, просто защото не си позволяваш да се влюбиш. И  винаги е така. Винаги намирате извинения. Вие сте прекалено зает с работа, или трябва да се концентрирате върху себе си веднага. Вярвате или не, можете да запазите своята независимост, дори да се срещнете с някого. Опитайте се да бъдете малко по-малко губи и по-гъвкави.

11. Водолей

Отблъскваш любовта от себе си, защото никога не позволяваш на другите да разберат какво чувстваш.
Презирате всяко проявление на емоция. Ти просто я мразиш. Това ви прави уязвими и страшни. Когато се влюбите в някого, тогава избягайте от това чувство и не давайте шанс за такава връзка!

12. Риби

Отблъскваш любовта от себе си заради изненадващо нереалистичните си очаквания. Любовта за теб в края на краищата – това е само въздишка на пейката, цветя, бонбони и романтика? Любовта обаче също е упорита работа и необходимостта да се правят компромиси. И когато във връзката ви започне буря, оставяте кораба си на чувства.