Тези актьори въведоха децата си в киното.. познахте ли кои са те?

Всеки родител иска да помогне на детето в усилията му да се реализира в живота. Тези звездни родственици се снимат заедно във филми заедно. Някои от ролите наистина ще ви изненадат.

Мерил Стрийп има четири деца, а двете й дъщери решиха да тръгнат  по стъпките на майка си. Най-големият играе в Mami Gammer и е участвала в няколко епизода. Истината е, че най-често тези епизоди са изрязани, но понякога е имала късмет. Всъщност момичето има две ярки съвместни роли с майка си – “Ревност” и “Рики и Флаш”.

Уил Смит

Малките деца на звездната двойка също решиха да станат актьори като родителите си. Дъщерята на актьорите Уилоу играе с баща си във филма “Аз съм легенда”, а синът на Джейдън – в снимките на “В стремежа към щастието” и “След нашата ера”.

Анджелина Джоли

Дъщерята на Анджелина Джоли играе с майка си в “Maleficent” и с баща си във филма “Любопитен случай на Бенджамин Бътън”.

Кърк Дъглас

Бащата и сина са се снимали три пъти. И двамата имат Оскар и са известни.

Блайт Данър

Блайт Даннър може да се гордее с децата си, защото всички работят на снимачната площадка. Нейният син Джейк стана режисьор, а дъщеря й Гуинет Полтроу е световноизвестна. С дъщеря си двете са участвали в криминален телевизионен филм “Cruel Doubt” и в биографичната драма “Силвия”.

Мартин Шин

Тези баща и син имат 15 съвместни проекта, но в по-голямата си част това разбира се е реклама.

Брендън Глийсън

Баща и син играят заедно в петата част на Хари Потър, където са професор Грум и Джуниър Глейсън – един от членовете на семейство Weasley-Bill.

Силвестър Сталоун

Сайг Сталоун е трагично убит през 2012 година. Момчето играе с баща си във филми като “Роки V” и “Daylight” и можеше да последва стъпките на баща си

Билли Рей Сайръс

Тийнейджърският сериал “Хана Монтана” е известен на всички. Така серийният баща на Майли Роби Рей беше изигран от истинския й баща Били Рей Сайръс.

Сюзън Сарандън

Дъщерята на Сюзан последва стъпките на майка си. Те участваха в повече от десет проекта.

Деми Мур и Брус Уилис

Двойката има три дъщери и всичките три са се снимали. По-големите дъщери са участвали във филма “Scarlet Letter” с майка си, а най-малката с баща си в комедията “Девет ярда”. По-голямата Румер също е участвала с майка си във филма Стриптийз и има съвместна работа с баща си  в екшън филма “Заложникът”.

Джерри Стиллер

Бащата участва със сина си в два филма, в “Примерен мъж” и “Момичето от моите кошмари”. И в двата случая играе смешни старци.