Тези близнаци платиха колосална сума пари за да заприличат на Брат Пит.. Няма да повярваш как изглеждат сега..

След операцията братята не приличат на техния идол. Въпреки това, те твърдят, че сега не могат да се оттеглят от обожатели. Все пак те не са прекалили като иранката, която искаше да се появи на Анджелина Джоли.

Двадесет и една годишните братя близнаци Мат и Майк Шлеп от Аризона дават 20 000 долара (1 милион рубли) за пластична операция, която се очаквало да ги направи двойници на Брад Пит, разбра 7kefa.com .

Майк коригира формата на носа си, инжектира импланти в бузите, долната челюст и бичичката. Мат променя носа и шириката си. И двете получават по 41 керамични фасети.

Кандидатите се възстановяват няколко месеца от операциите и се хранят само с течна храна.

Като цяло, както се оказа след това, когато операциите вече са завършени и парите са изхабени, желаното въздействие не е постигнато. В интервю, Мат каза, че въпреки това сега той стана по-популярен сред противоположния пол, което означава, че той е направил всичко правилно.

Заслужава ли си? “Да, бихме го повторили десет пъти отново. Появиха се много повече момичета. Ние вървим, а те ни гледат втренчено. И шепнат зад гърба им. Разликата е толкова голяма, че бившите им приятелки не могат да повярват. Сега ронят сълзи. Ако това не е чудесно, тогава как би могло да се каже по друг начин?