Тези 12 Бюти Трика Ще Ви Накарат Да Изглеждате Като Холивудска Звезда!Елегантна очна линия

Наричането на огромни дебела и дълга очна линия върху очите ви не винаги е добра идея. Очертаването на очите ви с елегантни линии, изчертани по горния ви клепач, може да направи голяма разлика във външния ви вид. Разбира се, черното е винаги стилно, но не се страхувайте да експериментирате и с други нюанси.

Нежна кожа

Здравата нежна кожа обикновено е мечта за всяка жена. Това всъщност е най-важният аспект на всеки вид грим. Ако Вашата ваканция вече е преминала, използвайте хайлайтър или друг продукт за красота, който може да създаде блясък по кожата.

Деликатен руж

Правилното прилагане на руж не само ще ви даде здравословен вид, но и ще акцентира върху добрите черти. Внимавайте да не сложите твърде много от него. Усмихнете се в огледалото, за да намерите изпъкналата част на бузите си. Нанесете малко руж в тези области и сте готови да завладеете света.

Червено червило

Психолозите казват, че повечето хора подсъзнателно свързват червения цвят с младостта и женската сексуална привлекателност. Не е изненадващо, че жените, носещи червено червило, обикновено получават най-продължителните погледи от мъжете. Само не забравяйте, че отсянката на червилото, която изберете, трябва да допълни общия ви вид.

Светли блестящи сенки за очи

Ярките сенки за очи са на върха на популярността този сезон. Това е добре за модните подиуми и червения килим, но това определено не е поглед за ежедневието. В действителност, кафяви, прасковени и сиви нюанси на сенките на очите са най-добрият избор, когато става дума за вашият ежедневен рутинен грим.

Добре поддържани, дефинирани вежди

Всички знаем, че дебелите вежди са огромен хит в днешно време. Въпреки това бюти блогъри и модни списания продължават да повтарят, че големите, тежки или прекалено тъмни вежди не само изглеждат неестествено, но също така могат да направят лицето ви малко мъжествено. Естественият вид е това, което повечето хора считат за привлекателно. Така че все още можете да оформите веждите си по-дебели, но просто не прекарайте и не ги карайте да изглеждат като чифт мустаци.