Тези 13 необичайни факти са жените са 100% верни! Само една жена ще ги разбере!Всички тези митове за това как да разберем жените нямат нищо с биологичните и социалните факти. Има някои несправедливи неща, свързани с жените. Например, защо те живеят 2-10 години по-дълго от мъжете по целия свят. Елате и познайте малко невероятни неща, които се оказаха верни за жените.

 Коя е най-голямото изненада за теб?

13. Жените виждат повече цветове.

12. Женското тяло има по-ниско съпротивление срещу алкохола.

Вярвайте или не, но алкохолът е още по-опасен за жените, тъй като те са по-податливи на чернодробно заболяване като хепатит (възпаление на черния дроб) и са по-склонни да умрат от цироза на черния дроб (хронично заболяване). Също така е по-вероятно жените да страдат от мозъчни увреждания от алкохол, като загуба на умствени функции и намален размер на мозъка.

11. Надареността е привлекателна.

Различни проучвания показват, че една жена е по-привлекателна, колкото по-плодородна изглежда, така че жените, които са родили, отглеждат се в много женско тяло или не използват контрол на раждаемостта, са по-привлекателни за мъжете.

10. Една жена ще изяде 4 литра червило през целия си живот.

9. Те мразят поемането на рискове.

8. Те биха могли да направят мъжете си дебели.

Те влизат в режим “грижи”, което води до прекомерно хранене на партньора им (с намерението да имат силен “войн” от своя страна). Съществува и безсъзнателното намерение да се направи мъж по-малко привлекателен за други жени.