Тест: Начинът, По Който Държите Волана, Може Да Каже Много За ВасПовечето хора не се замислят за начина, по който държат волана, защото е нещо, което правим несъзнателно, но това действие може да разкрие много за характера ни.

Разгледайте типовете на шофиране и вижте какво разкриват за вашата личност. Няма да повярвате колко точен е този тест!

1.Минималист

Стараете се животът ви да е толкова прост, колкото е възможно. Не сте фенове на големите компании, предпочитате кръгът Ви да е съставен само от близки приятели и роднини. Обличате се семпло, така че да ви е удобно преди всичко. Това обаче не значи, че сте скучни. Много хора ви завиждат за семплия подход към живота.

2.Логика и принципи

Вие сте много разумен и рационален човек. Семейството и приятелите ценят много това, че сте отговорни, винаги могат да разчитат на вас и винаги взимате правилните решения. Настроението ви често се мени, но се опитвате да контролирате дори тази черта на характера си.

3.Миротворец

Не сте конфликтна личност, а когато повишите това близките и приятелите ви са безкрайно изненадани. Вие сте безкрайно толерантни и често влизате в ролята на миротворци. Бързо решавате проблеми без излишни емоции. Противници сте на враждите и караниците.