Топ 10 Неща, Които Никога Не Трябва Да Търсите В GoogleВ повечето случаи Google може да ви помогне в намирането на нещо, от което се нуждаете. Понякога обаче може да работи срещу вас.

Направихме списък на нещата, от които трябва да се въздържате.

1.Вашите симптоми

Първо, нека да поговорим за вашите здравословни проблеми. Има много сайтове, които специализирани в това направление. Но, голяма част от тях не се управляват от медицински специалисти. Търсенето на значението на вашите симптоми в интернет със сигурност няма да ви помогне. Напротив – това ще ви накара да се почувствате по-зле и ще се паникьосате излишно. Ако имате някакви здравословни проблеми, не питайте “доктор Google”. Запазете си час при личния си лекар.

2.Нещо криминално

Това е сериозна тема. Може да ви е интересно и да решите да потърсите информация “как да си направя бомба” или “как да си направя амфетамини”. Чисто любопитство. Не забравяйте, че службите за сигурност и контрол на наркотиците винаги следят тези видове търсения и вашият IP адрес може да се появи в такава база данни. Не искате да се забърквате в неприятности, нали?

3.Диагноза рак

Cancer Sucks

 

Има толкова много видове болести, като повечето от тях се проявяват със симптоми, които могат да бъдат много чести при много други безобидни състояния. Повечето хора изпитват симптоми като замайване, слабост, гадене и т.н., така че вероятно ще объркате нещо друго с тежката болест и ще започнете да се паникьосвате излишно.