Тъжно! Тези 13 актьора си отидоха трагично по време на снимките.. Те ни накараха да се замислим, колко е крехък живота ни..Има моменти, когато актьорите си отиват толкова трагично и толкова неочаквано.

Събрахме тъжните истории на любимите филмови звезди, които вече не са на Земята. В края на статията ще намерите историята на един много млад актьор, чиито филми ще останат любимите ни завинаги.

13. Хийт Леджър

Звездата Хийт Леджър, е в средата на заснемането на “Сделката на доктор Парнасъс”, когато той се сринал и умрял в апартамента си в Ню Йорк през януари 2008 г. Причината за смъртта се счита от злоупотреба с наркотици по лекарско предписание или злоупотреба с лекарства интоксикация.

12. Антон Йелчин

Звездата на “Стар Трек” Антон Елчин умря в ужасна смърт. На път за репетиция, когато неговият Джип Гранд Чероки го притисна в ограда. Умира от “травматична асфикция”.

11. Пол Уокър

Бързи и яростни загуби най-голямата си звезда, Пол Уокър, при автомобилна катастрофа. Той управляваше Порше заедно с приятел, когато блъсна в лампа и 2 дървета. И двамата загинаха на място.

10. Брендън Лий

Синът на Брус Лий, Брандън Лий, е бил само на 28 години, когато умира на сцената на “Гарванът”. В сцена, където се използва пистолет, зареден с фалшиви куршуми, пистолетът все още е имал истински грундове. Брандън бил застрелян в корема. Раната причинила тежко кървене, от което актьорът умира в болницата.

9. Брус Лий

Известният баща на Брандън Лий Брус Лий умира от тежко подуване на мозъка. Току-що бил завършил снимките на последния си филм “Влез в дракона”.

8. Мерилин Монро

Мерилин Монро загинала в дома си с предписано предозиране на наркотици на 5 август 1962 г. Заснемала е филма “Нещо трябва да се даде”, който бе пуснат през 2001 г.

7. Оливър Рийд

Великият Оливър Рийд починал по време на снимките на Гладиатор. Причината за смъртта е сърдечен удар.