Тя и дъщеря й удариха джакпот, но когато отидоха за парите стана голям карък.. Ще припадна!

Понякога си мислиш, че късметът е на твоя страна, случва ти се нещо хубаво и в следващия момент съдбата се появява от някъде, за да ти забие зверски шамар.

Такава е историята и на една мексиканска жена, която в момент на щастие бива депортирана от САЩ. Причината разбира се е, че тя нелегално пребивава там. Начинът, по който властите разбират обаче, е повече от невероятен.

Тя и нейната дъщеря печелят джакпот от 1200 долара в игрална зала в град Тускон. Работещи в залата на греха Дел Сол Ризорт повикали полицията, защото разбрали, че Мирна Валенцуела може да разполага с фалшиви документи за идентификация.

Полицията идва, прави проверка на документите и какво да види – госпожата е в Съединените Американски Щати нелегално.

Дъщерята Замира Осорио също се оказва нелегално пребиваваща в САЩ, но бива оставена от органите на реда заради закона на Обама, който помага за интеграцията на млади хора.

Мениджърът на игралната зала Уендъл Лонг е заявил, че печалбата ще остане там докато Валенцуела не отиде да си я получи. По разбираеми причини обаче, Мирна се намира в Мексико и може да се върне в САЩ само след една купчина документи.

Ако дамите бяха избрали онлайн казино, нямаше да стигнат до такива перипетии. И така двете госпожици не могли да се нарадват. Комичната ситуация датира от 2013 година.