Ужас цял живот съм живял в заблуда! Никога не съм знаел предназначението на тези нещаБутилки за вода, обувки, лаптопи и скоби – има много неща, които използваме ежедневно, но дали знаем как да ги използваме ефективно? Е, може би не. Всички тези продукти и много други подобни са създадени от производителя с много любов и грижа, за да сте сигурни, че никога няма да имате проблем, докато ги използвате. Точно обратното се случва и ние игнорираме тези малки неща, които биха могли да добавят малко лекота в живота ни.

# 15 Пластмасов капак вътре в капачките на бутилките.

Той е поставен там, за да запазят течността непокътната и да спрат изпаряването на газираното.

# 14 Малка дупка в катинара.

Първата роля на тази дупка е да не се събира вода или металът да започне да ръждясва отвътре. На второ място, тя спира да се заключва от замръзване по време на зимата, и трето, можете също да излеете няколко капки масло, ако болтовете вътре започнат да скърцат.

# 13 Дупка на прахосмукачка.

Тези отвори се използват за намаляване на всмукателната мощност на прахосмукачката. Например, когато правите вакуумни почистване на завесите, може да не искате те да влязат в тръбата. Тогава можете да отворите тези дупки и да предотвратите това. На второ място, предпазва машината от прегряване.

# 12 Регулатор на режима в пластмасови прозорци.

Пластмасовите прозорци са удобни за всички сезони, благодарение на този контролер на режима. Тя може да бъде променена според външното време.

# 11 Дупка и дизайн на върха на метъра.

Е, тези зъби на лентата на метъра могат да се използват за маркиране на стената или на някакъв предмет, без да губите време за търсене на молив и можете да използвате тази дупка, за да завиете нещо.

# 10 Натиснете клавишите F и J на ​​клавиатурата.

Тези трикове не са нищо друго освен начин да се помогне на хората, които имат навика да гледат екрана, а не клавиатурата. Помага им да поставят правилно пръста си.

# 09 Дупки в пръчките Chupa Chups.

Просто е, когато карамелът е горещ, тече през дупката и когато най-накрая замръзне, бонбонът се държи плътно върху пръчката.

# 08 Релефен памук.

Повечето хора не знаят за различните страни на памука, релефната страна се използва за нанасяне на грима, а чистата страна се използва за отстраняването му.