Упражнения за бедрата в домашни условия със стол, намалете обиколката им по най- лесния начин

Всички жени искат слабички крака и се мъчат с какви ли не диети да го постигнат, а всъщност са ви нужни само няколко минути време да отделяте вкъщи. Достатъчно, за да разпределят половин час на ден за тренировки у дома, и като спортно оборудване да вземете обикновен стол.

Изненадващо, само с един стол и силна воля, можете да използвате всички мускули на тялото, изпълнявайки тези прости упражнения. Редакторите ни ви уверяват, че упражненията със стол могат драстично да променят фигурата ви към по-добро.

Една от проблемните области за жените е вътрешната част на бедрото. Има японска тренировъчна техника, която ще помогне за решаването на проблема.

Седнете направо на стола и изправете гърба си.

Стиснете с топка или дебел справочник между краката си. Стиснете топката или книгата с коленете си 20 пъти. Направете 3 повторения с повдигане на пръсти

В този случай топката или книгата играе ролята на експандер. Затегнете вътрешната част на бедрото и седалищните мускули.

Стъпете с единия крак на стола и се качете отгоре. За баланс можете да докоснете стола. Изпълнете упражнението в 3 серии. За всеки крак по 25 повторения.

Натоварването, благодарение на тази техника, отива към бедрата и седалището. Много добро упражнение, за да се отървете от “мазнините” в зоната на бричовете и да стегнете задните части.

Ръцете сложете на земята, а краката на стола. Алтернативно с бързи темпове, огънете коленете към стомаха. Колкото по-бързо изпълните упражнението, толкова по-ефективно е то.
Направете упражнението 25 пъти в 3 серии.

Ако правите това упражнение редовно, коремът ви ще се стегне и ръцете ви ще станат по-силни.

Застанете пред стола. Поставете двете ръце на седалката. Извивайки лактите си, избутайте се от стола. Опитайте се да слезете възможно най-ниско, след това  се върнете в изходно положение. Упражнението се извършва 20 пъти в 3 серии

Застанете пред стола. Поставете десния си крак на стол, така че левият крак да е в огънато положение под ъгъл от 90 градуса. Направете напъди по 15-20 пъти на крак

Когато правите това упражнение, ще усетите напрежението в седалищните мускули – то е много добро, което означава, че правите всичко правилно.

Преди и след такава тренировка е наложително да се направи стречинг, за да се затопли тялото и да се предпази от контузия

Редовните упражнения у дома на стола могат да бъдат също толкова ефективни, колкото и тези във фитнеса и дори по-добре.

С помощта на стола можете напълно да използвате всички мускули на тялото и да сте сигурни, че няма да си докарате херния от тежкото. Всички професионални спортисти са сигурни, че за неподготвените начинаещи е най-добре да изпълняват упражнението правилно, без да се пренатоварват, отколкото  погрешно с голямо тегло.

Споделете селекция от упражнения със стол с приятели в социалните мрежи.

Източник: За Жената