Учени Разкриват Какво Се Случва 30 Секунди, Преди Да УмретеСмъртта може да е неприятна тема. Мнозина се боят от обсъждането или дори от мисълта за това, но истината е, че нашата смърт е факт от живота. Все пак, това е неудобно и дори страшно, вероятно поради страха от неизвестното. Може би, ако знаехме повече за случващото се след това, бихме могли да знаем какво да очакваме

viralthread

Въпреки това, колкото и сигурни и постоянни, колкото смъртта, ние знаем малко за това какво всъщност се случва, когато умрем. Ангелите идват и пеят край леглото ни? Има ли светлина в края на тунела? Дали мрачният жътвар те преследва с косите си?

viralthread

Толкова много въпроси, толкова малко отговори. Австралийският невролог д-р Камерън Шоу анализира човешки мозък, за да покаже какво се случва в миговете преди смъртта.

viralthread

Останките принадлежали на жена, която е дарила тялото си на университета Деакин като принос за науката. Когато разряза мозъка и, той обясни структурата и начина, по който неговият състав засяга процеса на смъртта.