Човек е роден с рядко генетично заболяване, но въпреки това може да посрещне любовта си!

Човек, роден с рядко генетично заболяване, живее пълноценен живот. Нейтън Хрлик няма ханш, височината му е само 137 см, но това не го спира да търси истинската любов. Една докосваща история на голяма любов прочетете по-нататък.

С 19-годишната Челси Натан се срещнаха във Facebook. Той често се нарича “джудже” заради ръста и в началото момичето смята, че това ще бъде огромно препятствие в отношенията им.

Жителят на Ню Мексико успя да спечели сърцето на Челси, а сега младите хора са заедно. Те признават, че хората често ги обръщат с внимание, гледат, но осъзнават, че любовта им е истинска.

Болестта на Нейтън е рядка и нелечима, само 25 такива случая са известни в света. Диагнозата е, както следва: проксимален феморален дефицит от тип D, т.е. липса на бедрена кост.

Нейтън призна, че се чувства щастлив до приятелката си.

Между другото, неговият случай е уникален, защото никой от пациентите не може да ходи, а той не изгуби тази способност.

Лекарите казват, че височината на човека може да достигне 190 см. Болестта, както признава, не само се отразява негативно на външния вид, но и предизвиква много болка, защото всяко движение му създава трудност.

“Когато за първи път видях Нейтън, мислех, че неговият растеж ще бъде голямо препятствие за по-нататъшното ни общуване. Измина доста време, преди да разберем, че не можем да се справим един сбез друг. И сега всичко е добро за нас “- казва момичето.

Тя силно подкрепя любимия си, така че връзката между тях става все по-силна от ден на ден.