Ще Ахнеш, като разбереш, че 12 неща, които използваш в ежедневието са на път да изчезнат завинаги!С непрекъснатият технологичен напредък има много  неща, които ще излязат от модата или ще станат непотребни в близко бъдеще.

Ние от 7kefa събрахме няколко неща, без които не можете да си представите живота си сега, но може и да не са познати на следващото поколение. Този списък може да бъде изненадващ за вас, тъй като съдържа някои от любимите ви неща.

12. Шоколад

Не искаме да ви шокираме, но да се изправим пред горчивата истина. Може би ще трябва да кажете сбогом на любимия си шоколад един ден. Като се има предвид темпото, с което се намалява производството на какао, времето не е далеч, когато шоколадите могат да изчезнат изцяло. Анализаторите смятат , че все по-нарастващата разлика между търсенето и предлагането на шоколад ще се увеличи в бъдеще.

Казахме ви, че този списък ще бъде изненадващ. Започнете зареждането! Надяваме се, че този розов и зелен десерт ще компенсира любимата ви фантазия за шоколада.

11. Злато

Това може да е лоша новина за много хора. Жълтият метал бавно изчезва от повърхността на Земята и миньорите се измъкват от този бизнес. Инвестициите в злато намаляват , а през следващите няколко години се очаква спад от 15-20%.

Изглежда, че хората губят интерес към този скъпоценен метал. Ами вие?

10. Парични средства

Паричните средства, а дори и кредитни карти и дебитни карти, може скоро да спрат да имат някакъв смисъл. Точно както никой не се е сетил 50 години, че тези пари ще бъдат заменени с карти, следващите 50 години ще видят още една трансформация в методите на транзакциите. Вашият смартфон и пръстови отпечатъци ще бъдат достатъчни, за да купите любимите си неща. Чуди се какво ще слагаш в портфейла си тогава?

9. Подписи

Подписът скоро ще стане нещо от миналото. Последният напредък в технологията е биометричните данни като ириса, отпечатъка и разпознаването на глас. Няма шанс някой да може да създаде лъчеви черти или пръстови отпечатъци.

8. Дистанционни управления

Колко дистанционни управления имате в момента? Има огромна зависимост от тези правоъгълни създания. В допълнение, те постоянно се губят и ние в крайна сметка ги търсим.

Въпреки това, необходимостта от дистанционно управление скоро ще свърши. Гласовите команди и гласовите търсения ще бъдат достатъчни, за да променят каналите.

7. Замърсяване от трафика

Не звучи ли това като мечта? Скоро ще бъде реалност благодарение на автомобилите без водач. Тези автомобили се задвижват автоматично и не правят грешки. По този начин, при всички автомобили, движещи се безопасно, не трябва да има задръствания, съществуващи по пътищата. Също така се очаква, че в тези роботизирани автомобили няма да се изискват дори огледала за автомобили. Някои от най-големите автомобилни компании вече започнаха да произвеждат такива автомобили .