Ще се изненадаш много, но това са едни от най-алчните световно известни звезди!Алчността е най-грозната черта на човека. Не пестеливостта, а именно алчността. Всички сме свикнали да мислим, че знаменитостите са много добри и щедри хора, защото печелят много. Но се оказва, че не е точно така, сред тях има достатъчно алчност.

Дженифър Лопес

Независимо от сладкия си външен вид и огромната си популярност, тя е изтъкана от алчност и  има доказателства за това.
Когато актрисата все още се среща с Бен Афлек, той  спечели голяма сума в казино, повече от $ 10 000. От радост той подари на дилъра чип на стойност $ 500.
Но Джей Лой веднага се изправи, взе чипа и в замяна му даде $ 50. Това не е красиво.

 Виктория Бекъм

Съпругата на известен футболист е много алчна за пари. Известно е, че Виктория никога не оставя бакшиш на персонала, но също така използва славата си, за да не плати за услугите на стилистите. Те я ​​фризират, а тя им прави реклама. Съпругът и семейството й също не се глезят и им дава подаръци само на празниците, а по-често това са обикновени сувенири.

Гуинет Полтроу

Тя никога не оставя бакшиш. Като цяло, никога. Една от сервитьорите, които обслужвали звездата, каза следното: “… тя не е ужасна, а по-скоро глупава!” Изглежда, че дори не може да преброи парите правилно.

Бритни Спиърс

Друг противник на бакшиша. Но още повече, Бритни вдига скандали в ресторантите, за да не плаща за храната. Изумително, нали? Недостойно!

Мадона

ВЪпреки всички благотворителни дейности, Мадона е много алчна. Ако става въпрос за заплащане на услугите на нейния екип – звукови инженери, стилисти, хореографи, тук тя става истински нещастник.