10 Актьора, Които Не Понасят Филмите, В Които Са УчаствалиКато правило, актьорите говорят положително за своите произведения, дори ако рейтингите им са ниски. Въпреки това има изключения: някои известни личности не могат да понясят своите филми, независимо от техния успех.

Ще ви разкажем за актьорите, които по някаква причина не обичат филмите си.

1.Даниел Ратклиф – “Хари Потър “

Актьорът буквално израства на снимачната площадка, тъй като заснемането на 8-те филма за Хари Потър отнемат цели 10 години. Даниел толкова се вживява в ролята на младия магьосник, че едва ли можем да си представим някой друг на негово място. Въпреки това актьорът се отнася много по-критично към работата си от всеки зрител. Той заявява, че мрази 6-тия филм за Хари Потър, в който играе кошмарно.

2.Робърт Патинсън – “Здрач”

Робърт Патинсън – “Здрач” Изненадващо, но Патинсън, който стана звезда благодарение на ролята си в “Здрач”, просто не може да понася тази сага. В мрежата дори има блог, където той говори за филмите си, не много ласкателно. “Колкото повече чета сценария, толкова повече намразвам Едуард. Никога не съм могъл да намеря разумна причина защо 108-годишен младеж иска да бъде в гимназията. Той определено има някакъв проблем. ”

3.Джордж Клуни – “Батман и Робин”

Джордж Клуни – “Батман и Робин” Трудно е да се спори с факта, че Клуни е един чудесен актьор. Но дори и в неговата впечатляваща филмова кариера може да се открият провали. Например филмът от 1997 година -“Батман и Робин” се оказал толкова неудачен, че след повече от 8 години, никой не смее да заснеме нов филм за Батман. И Джордж решил да поднесе извинениеята си на зрителите. “Срещнах Адам Уест (Батман от поредица на 60-те години) и се извиних и пред него.” – казва Клуни.