10 Актьора Които Се Бориха За Мечтаното Тяло И СпечелихаПодготовката за роля едва ли е свързана само с запаметяването на репликите и рецитирането им на камерата. Актьорите често се нуждаят от драматични физически трансформации, за да представят по-добре героите си.

Екипа на “Bright Side” събра за вас 10 холивудски звезди, които промениха телата си до границите заради филмите.

1. Зак Ефрон

Зак Ефрон със сигурност е далеч от този кльощав тийнейджър. Шокиращата му трансформация достигна своя връх, след като бе избран като спасител в летния хит Спасители на плажа. За да получи здрава фигура, той намали телесните мазнини до изключително ниско ниво и се напомпа с приятеля си на екрана Дуейн Джонсън.

2. Крис Прат

Прат замени биреното коремче с преса, след като се отърва от излишните мазнини в 6-месечен период. Актьорът се нуждаеше от известно преструктуриране за ролите си в продълженията на Пазители на Галактиката и Джурасик Свят, което вероятно ще го накара да се придържа към новия си облик за идните години.

3. Пол Ръд

Филмите не очакват нищо по-малко от своите звезди, отколкото да бъдат в отлична форма през целия процес на заснемане. За да донесе най-доброто си представяне във филма Човекът-мравка, Пол Ръд трябваше да изгради подходящо и спортно тяло, което да премахне каквото глезотиите от диетата му и да се съсредоточава върху интензивните упражнения всеки ден в продължение на една година.