10 Актьори, Които Блестящо Изиграват Герои, Които Са Много По-Стари От Самите ТяхДобрият актьор може да играе всеки герой, от онези, които са много по-млади от самите тях, до хората, чиято възраст е много по-напред от тях.

Бихме искала да ви разкажем за няколко актьора и актриси, които са блестящи при представянето на възрастни герои. И ние също имаме един бонус за феновете на Игра на тронове в края на статията.

1.Немо / Джаред Лато

Г-н Никой, 2009 г

Съмняваме се, че ще видим Джеърд така, защото очевидно знае тайната на вечната младост. Казват, че не му харесвали силиконовата маска, която е трябвало да носи за ролята, но самата роля се изигра перфектно.

2.Мадам Селин-вильнёв дегофф-унд-таксис / Тилда Суинтън

Гранд хотел „Будапеща“, 2014г

Актрисата майсторски описва тази възрастна аристократична дама. Гримът беше направен толкова перфектно, че тя стана напълно неразпознаваема.

3.Бенджамин Бътън / Брад Пит

Странният случай с Бенджамин Бътън, 2008г

Най-съвременна технология беше използвана, за да изглежда Брад стар: повече от 120 емоции бяха заловени от лицето на актьора и след това бяха трансформирани в 3D модели. В резултат на тази огромна работа, Пит понякога играе цели сцени сам, докато дубльорите му често го замествали за определени сцени.