10 Герои От “Игра на тронове”, Които За Малко Да Бъдат Изиграни От Различни Актьори“Игра на тронове” е едно от най-успешните телевизионни предавания от миналото десетилетие, обичано от милиони хора. Но би било ли същото, ако любимите ни герои се играеха от други популярни актьори?

 

1.Церсей Ланистър (Трия Хелфер)

Трия Хелфер, най-добре позната за ролята си в телевизионния сериал Бойна звезда: Галактика, се явява на прослушване за ролята на Церсей. Тя разкри това публично в своя Twitter акаунт за любопитните си фенове. Тя казва, че наистина се радва да чете книгите и наистина е убедена, че Джордж Р. Мартин скоро ще публикува следващата част. В момента Трия играе съпругата на Бога в Луцифер.

2. Краля-отвъд-стената (Доминик Уест)

Доминик Уест отхвърли ролята на Манс Рейдър, защото не беше ентусиазиран да напусне семейството си за дълъг период от време. Въпреки това Доминик изрази съжаление за това решение, когато племенникът му каза, че “Игра на тронове” е единственото велико телевизионно шоу. Дотогава беше твърде късно – ролята вече бе дадена на Чиран Хиндс.

3. Станис Баратеон (Марк Стронг)

Силният не е коментирал възможното му участие в поредицата, но много хора изглежда смятат, че той е отхвърлил ролята си в “Ниско зимно слънце“. За съжаление, това шоу беше спряно след първия сезон. Смятаме, че Марк е трябвало да избере “Игра на троновете”, защото Стивън Дилън не разбира нито сериите, нито успехите им.