10 Знаменитости, Които Са Оцелели В Най-Трудните Си Времена И Са Се Върнали По-СилниЗа съжаление, мега популярност и уникален талант не могат да гарантират безгрижен финансов живот. Всяка знаменитост може да фалира поради неправилни инвестиции или  непредсказуеми разходи. Много от тях обаче се опитват да подобрят ситуацията и да успеят.

Открихме 10 примера на известни личности, които загубиха всичко и си го възвърнаха.

10. Лена Хейди

Може да си помислите, че роля в Игра на тронове, една от най-успешните проекти от последното десетилетие, което гарантира много добри пари. Дългият и изморителен процес на развод обаче превърна Лена Хейди почти пред фалит. Понякога имала само 5 щ.д. по банковата си сметка и тя трябваше да продаде къщата си, за да покрие таксите за адвоката. Скоро нейните нещастия стигнаха до края: срещна нова любов и роди бебе.

9. Стивън Балдуин

В средата на 90-те години най-младият от четирите братя “Балдуин” имаше голям проблем с наркотиците. Стивън обаче успява да се отърве от лошия навик и дори да се прероди. През 2009 г. той трябваше да обяви фалит, защото не можеше да плати банковите си заеми. Въпреки целия лош късмет, актьорът участва в различни филмови проекти и посещава ежеседмична религиозна програма.
id=”js-block-9167410″>

8. Емси Хамър

Емси Хамър (истинско име Стенли Кърк Бъръл) е известен художник, който е изключително популярен в края на 90-те години. Неговият най-добър хит, “U Can not Touch This”, го направи световен феномен, но той трябваше да обяви фалит през 1996 г. Неговите опити да направи голяма победа се провалиха. Днес пее в клубове и се появява в различни телевизионни предавания.