10 Мистериозни Исторически Снимки, Които Задават Много Въпроси Без Отговор!Тези изображения са направени от обикновени хора с конвенционално фотографско оборудване и със сигурност без никакъв фотошоп.

И все пак изникват много повече въпроси, без отговор!

Събрали сме 10 реални снимки, които са по-скоро като фантастични филмови снимки.

1.Чудовище по крайбрежието на остров Хук

© Scientific American

Много хора в интернет смятат, че тази снимка е манипулирана с фотошоп. Истината е, че оригиналната снимка е направена през 1965 г., когато фотошоп още дори не е съществувал като програма. Фотографът Робърт Льо Сере забелязал подозрителен обект близо до австралийския остров Хук и веднага направил тази фотография, която е все още предмет на дискусии сред зоолозите.

2.Светлините над долината Хесдален

© hessdalen.org

Тази снимка е направена от норвежки фотограф с 30-секунда експозиция и е едно от многото снимкови доказателства за съществуването на странни светещи летящи обекти над долината Хесдален. Спектралният анализ показва, че тези обекти се състоят от силиций, желязо и скандий. Учените все още не знаят какво представляват те.

3.“Черният рицар”

© NASA

Този неидентифициран летящ обект е уловен в кадър от изкуствен спътник през 1960 г. и специалистите в НАСА веднага го наричат “Черният рицар”. Оттогава насам мистериозният обект е виждан няколко пъти: продължава да се появява и да изчезва от орбитата на Земята. Учените твърдят, че е просто отломък с изкуствен произход, или с други думи – космически отпадък.