10 Невероятно красиви яхти, които бихме си позволили, когато станем милионери!Пътуването по море е невероятно удоволствие.

Особено, ако пътуваш със собствената си яхта – красива, комфортна и луксозна!

Дори да не сме милионери, със сигурност знаем как искаме да релаксираме.

Каним ви да погледнете тези невероятни яхти.

1.Яхта “А”

Douglas Friedman EPA super yacht times

Мега яхтата “А” – най-големия платноход в света, принадлежи на руския милиардер Андрей Мелниченко. Името му идва от първите букви на собственика и съпругата му Александра (можете да я видите на снимката в близост до басейна). “А” струва на собственика повече от $ 300 милиона, която е създадена от известния дизайнер Филип Старк. Дължина на яхтата е 120 метра. Тя има 3 плувни басейна, единият от които е с прозрачно дъно, която е в същото време е таван на дискотека на по-долния етаж.

2.Малтийски сокол”

yacht charter fleet

>Яхтата с висока скорост “Малтийски сокол” е подобна на пиратски кораб от XVIII век. . Въпреки това, е изпълнена прецизно оборудване, така че да може да се управлява само от един човек. Има много различни забавления. Гостите могат да карат водни ски , да се возят на лодки и скутери и да гледат филми на палубата вечер, с коктейл в ръка. Цялото това удоволствие ще ви струва “само” $ 400 000 на седмица.

3.Улиците на Монако

Yacht Island Design

Монако, който винаги е с нас. Яхтата “Улиците на Монако” е само проект, и ако един богат човек реши да го осъществи, ще е най-лудата лодката, която някога е съществувала. Всичко, което трябва е 1,1 млрд $. Мега яхтата обединява най-известните забележителности на Монако: от известното казино Монте Карло до съзтезателната писта Формула 1.