10 Предложения За Брак, Разкриващи Цялата Романтика На 21-Ви ВекПредложението за брак вероятно е един от най-докосващите и вълнуващи моменти в живота на една жена. Някои от тях приемат този ритуал наистина отговорно, с голямо въображение и хумор.

Колегите от “Bright Side” събираха за вас най-необичайните предложения, доказващи, че в наши дни има и рицари. Най-блестящото предложение ви очаква в края.

10. Татуирано предложение

Вини Капалдо-Смит поиска от приятелката си Брук Уодърк да татуира крака и. Когато започна да работи, видя картина с надписа “Ще се омъжиш ли за мен” и 2 варианта на отговора. За щастие на Вини Брук с радост татуира квадратчето с отговор “да”.

9.Предложение с помощта на кит

Този човек от Чикаго имаше необичаен асистент за предложението си. Беше бял кит от местния аквариум, който донесе кутия с бележка вътре: “Ще се омъжиш ли за мен?” Трябваше само да даде неговия любовен пръстен и да чуе отговора “да”.

8. Предложението със сладолед

Лука Мюнстертейгър поръча специален сладолед за приятелката си, Елза, като предложение за брак. Имаше емотиконки върху кутията, която Лука и Елза често си пишеха един на друг и надписа “Ще се омъжиш ли за мен?” По-късно “случайно” намери почерпка, предназначена за нея в супермаркет.