10 Примери, Как За Един Ден Може Да Станеш Световно ИзвестенДнес е толкова лесно да станете известни – всичко това благодарение на интернет и социалните мрежи. Някои спечелиха славата поради уникалните си таланти, други благодарение на уникалния си вид.

Събрахме историите на 10 души, които лично преживяха силата на неочакваната слава.

10. Ники Либерт

Един студент от Лондон публикувал снимка на млад строител в социалната мрежа. Беше срещнал младия мъж на разходка из Амстердам. Красотата на Ники беше широко похвалена от потребителите на Twitter и това в крайна сметка му донесе договор с агенция за модели на Elite.

9. Бади Уинкъл

Тази баба завладя сърцата на блогърите, когато внучката и постна нейна снимка в Инстаграм. Сега тя има повече от 3 милиона последователи и води активен начин на живот: тя танцува и туърква, непрекъснато променя имиджа си и участва в предавания.

8. Емануел Фасано

Когато един млад италиански музикант изпуснал  влака, той открил, че няма какво да направи освен да свири на пианото, което стояло в гарата. За щастие продукцията на Емануел бе забелязана от музикален продуцент и той го записа. Този видеоклип направи талантливия музикант много популярен в социалните мрежи, като в крайна сметка му донесе много печеливш договор.

7. Нусрет Гьокче

Този турски готвач стана известен благодарение на видеоклиповете, където той много страстно готвеше месото. Сега неговата акаунт в Инстаграм има повече от 9 милиона последователи, а световноизвестни звезди, като Леонардо Ди Каприо, отиват да гледат неговия спектакъл.

6. Аршад Хан

Този 18-годишен продавач на чай на пазара в Исламабад стана известен през нощта, когато един фотограф публикува снимка на момчето със сини очи в неговия Инстаграм. Снимката веднага събра хиляди харесвания и привлече голямо внимание. Сега Аршад се договаря с голяма агенция за модели и мечтае за кариера като филмова звезда.