10 Супер Прости И Ефективни Начина Да Отслабнем За Лятото!

Отслабването не е игра нито пък лотария, където се разчита на късмет и на другите. Тук всичко е на вашия гръб и никой няма да свърши вашата работа вместо вас, няма и да се събудите с 10 килограма по-слаби, ако не се трудите постоянно и безотказно.

Предлагаме ви няколко прости правила, които ще ви помогнат да се сдобиете с желаната фигура без вреда за здравето и настроението.

Един от най-ефективните методи е с прилагането на този иновативен и НОВ продукт за България – ЦЪК

1.20-30 минути преди всяко хранене изпивайте по една чаша вода.Освен че ще намалите чувството си за глад, вие ще помогнете на стомаха си с храносмилането. Това е особено полезно, когато се прави сутрин.

2.Всички знаят, че е по-добре да се яде често, но по малко. Това не означава, че на всеки 10 минути можете да изяждате по един малък шоколад. Винаги трябва да имате под ръка някакъв плод или зеленчук.

3. Ако животът ви без сладко е немислим, заменете вафлите и сладките със сушени плодове и ядки.

4.Яжте съзнателно.Не бързайте. Съзнателното ядене помага правилно да се храним.

5.Избирайте храни с ниска стойност на мазнини. Купувайте постни меса и колбаси. В кухнята използвайте висококачествени растителни масла като зехтин или рапично масло.

6.Ежедневно консумирайте пълнозърнести продукти. Това са вкусните овесени ядки, пълнозърнестият хляб, макароните. За печивата използвайте пшенично или пълнозърнесто брашно.

7.Лишете се от захарта. Например, пийте кафето си без традиционните лъжички захар. Така ще се почувствате много по-енергични. 

8.Движете се повече. Приложенията, които изчисляват броя на стъпките, са много полезни. Здравните експерти препоръчват енергично ходене поне по 30 минути на ден. 

9.Използвайте стълбите вместо асансьора. Изкачването по стълбите е изключително полезно.

10.Спете повече. Според изследователи от университета в Пенсилвания, сънят играе важна роля за килограмите. Според тях достатъчно е да не спите само няколко нощи, за да натрупате излишни килограми.  

11. Може да приложите към всички гореизобрени 10 начина и един от най-ефикасните начини за отслабване, а именно с този продукт ТУК

Искам да отслабна! НАУЧИ КАК – ЦЪК!