10 Прости Правила, Които Ще Ви Направят Гуру В МодатаНе е необходимо да се записвате на курс или дори да следите отблизо модните ревюта и седмиците на модата в Париж или Милано. Ако искате да преобразите стила си и да се превърнете в истинско модно гуру, трябва да се запознаете с основните правила в модата. Според някои специалисти всичко, което трябва да направите, е да се разходите по улиците на Ню Йорк. Жителите на Голямата ябълка изглеждат уникално и имат вроденн усет към модните тенденции.

Събрахме десет основни правила, които всеки моден любител от Ню Йорк отбелязва.

Правило # 1: Когато нямате какво да облечете, носете черно.

Носенето на черно е избор по подразбиране за много жени в Ню Йорк. Черното никога не е демоде. Черното кожено яке в частност, винаги ще е стилно – и това трябва да се знае не само от дамите в Манхатан и Бруклин, а и по целия свят.

Правило № 2: Цената на дрехите ви няма значение. Най-важното е да се намери правилната комбинация.

Нюйоркските дами лесно комбинират скъпа дамска чанта на Луи Витон с евтин топ от H&M или от другаде. Няма значение откъде купувате дрехите си, или каква е цената, която са им сложили в магазина – най-важното е да имате усет как да ги комбинирате правилно.

Правило # 3: Чантата е най-добрата инвестиция.

Дамската чанта е най-важния аксесоар, който е израз на стила на всяка жена. И тук ще повторим, че не цената е важна – въпреки че когато става въпрос за нещо, което ще носите по-дълго време, можете да си позволите да вложите повече пари в него. Независимо дали чантата ви е Шанел или от някоя втора употреба, помнете, че тя ще разкрива на хората около вас вашата същност.