10 Трагични Факти За Затлъстяването, Които Светът Трябва Да ЗнаеЗатлъстяването отдавна е проблем в много страни, включително САЩ. През последните години, за съжаление, този проблем се превърна в епидемия. Учените и лекарите се позовават на затлъстяването като чума на двадесет и първи век. Въпросът е най-лош в Запада, където евтина, ужасна храна може да бъде намерена по всяко време на деня или нощта. Съществуват толкова много места за бързо хранене, които предлагат буритос и хамбургери  за няколко долара.Ето десет трагични факти за затлъстяването, които светът трябва да знае.

1.Днес в света има повече хора, страдащи от затлъстяване, като медицинско състояние, отколкото тези, които страдат от глад.

2.Изследванията доказват, че тези, които ядат навън вечеря или закуска вместо домашно приготвена храна, са много по-затлъстели от други.

3.Вярвате или не, липсата на сън е съюзник на затлъстяването. Тези, които не получат достатъчно сън и се хранят с нездравословна храна, ще получат два килограма мазнини за една седмица.