10 Убийствени Начина Да Направите Добро Първо Впечатление!Независимо дали отивате на интервю за нова работа или излизате на първа среща с мъж, когото харесвате, е
важно да направите добро първо впечатление.

Истината обаче е, че това е нелека задача и мнозина не знаят как точно да го постигнат.

Ако и вие сте от тях, ето няколко лесни трикчета, които ще ви помогнат да спечелите човека насреща още от първите минути.

1.Бъдете позитивни

Universal Pictures

Когато се запознаете с някого, опитайте се да сте по-усмихнати и лъчезарни. Ако от вас струи неподправен позитивизъм и не само сте усмихнати, но и се придържате към по-позитивни теми на разговор, това несъмнено няма как да остане незабелязано. Всички обичат ведрите хора.

2.Обърнете внимание на езика на тялото

20th Century Fox

Езикът на тялото ще ви разкрие пред другите, много преди вербално да се представите. Когато разговаряте със събеседника си, избягвайте да кръстосвате ръцете и краката си. Това е отбранителна позиция и не прави добро впечатление. Свързва се с емоции като напрежение, нервност, страх. Опитайте се да отпуснете ръце. Така ще изглеждате по-приятелски настроени, по-отворени и другите ще се държат по този начин към вас. Също така избягвайте да присвивате рамене. Това издава притеснителност и дискомфорт, показва, че се чувствате нервни. Отпуснете рамене назад и надолу – ще изглеждате по-сигурни и стойката ви ще стане по-привлекателна.