10 Филмови Двойки, Които Не Се Понасят В Реалния ЖивотЛюбовта във филмите е толкова убедителна, че е трудно да се съмняваме в топлите и искрени чувства на актьорите един към друг.

1.Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс във филма „Тетрадката“

Режисьорът на филма Ник Касаветис признава в интервю през VH1 “Може би не трябва да ви споделям това, но един ден нещата излязоха извън контрол. Райън дойде при мен, като в същото време 150 човека стоят и чакат да започне сцената, с думите “ Ник, ела тук. Можеш ли да я разкараш от тук и да ми доведеш нова актриса?” Бях шокиран, но той продължи да ми обяснява, че не може да довърши сцените с нея, просто не се получавало. Наистина до края на снимките, положението беше неконтролируемо”. Каква история само! След снимките на филма, двамата актьори преживяват три годишна бурна връзка.

2.Тони Къртис и Мерлин Монро – „Някои го предпочитат горещо“

Тони Къртис и до днес остава известен с фразата “Беше все едно да целуваш Хитлер” . Това е отговорът му на въпроса “Какво е да целуваш иконата Мерлин Монро? “. Двамата не крият, че са били любовници преди да започнат съвместната си работа по филма “Някои го предпочитат горещо”. По време на снимките Къртис признава, че Монро е станала изключително странна, което променя чувствата на актьора. “По време на сцената на яхтата, в която се целувахме, тя почти ме задуши. Нарочно напъха езика си буквално в гръкляна ми.”

3.Ник Нолти и Джулия Робъртс – „Обичам неприятностите”

Във филма те играят двама конкуриращи се репортери, които работят заедно за да разрешат престъпление. Но зад кулисите Нолти и Робъртс не искали да имат нищо общо помежду си.Когато филмът бил готов, Робъртс нарекла Нолти „отвратително човешко същество”.В отговор, Нолти каза „Тя (Джулия Робъртс) не е добър човек.”