10 Холивудски Красавици, Които Не Се Срамуват От Недостатъците СиВъншните недостатъци са видни за всички, особено, когато става дума за актрисите от Холивуд, манекенките и поп-звездите.

Днес ще видите несъвършенствата на 10 прекрасни дами, които в никакъв случай не ги възприемат като “недостатъци.

Това са нещата, които ги правят уникални и неповторими в очите на феновете!

1.Кийра Найтли

© Relativity Media

© British Screen

Кийра често получава критики относно малкия си бюст. Въпреки това тя самата не смята, че се нуждае от пластична операция за уголемяване на гърдите си.За да увеличи визуално размера на бюста си, Кийра предпочита по-отпуснати и широки блузи и топове. Но това не означава, че актрисата се срамува от тялото си – тя често носи тесни копринени рокли, които я правят не само елегантна, но и много крехка.

2.Бионсе

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Заради многото години, в които Бионсе тренира танци, краката й изглеждат доста големи. Дори, когато певицата губи някой друг килограм, бедрата й си остават същите.Въпреки това само певицата намира формите си за недостатък: хилядите й фенове си мечтаят за женствено тяло като нейното.

3.Дрю Баримор

Thank you @clubmonaco for having us, me and @flowerbeauty at your show last night!

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

#hikes2015 Ojai. Sunday. Happy. Photobywill

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Когато папараците публикуваха снимки на Дрю на плажа, всички бяха поразени от факта, че актрисата всъщност има доста голямо коремче. Но никой не смята, че тя има проблеми с теглото.Оказва се, че Дрю винаги избира перфектната рокля, която да прикрие недостатъците й.