10 Храни, Които Ще Ви Помогнат Да Победите ПодуванетоЧесто си лягаме да спим в страхотна форма, само за да видим подпухнали лице, което ни гледа в огледалото на следващата сутрин. В такива случаи, ние винаги се стремим да възвърнем здравословния и привлекателен външен вид възможно най-бързо, особено ако имаме важна събитие, планирано в този ден.

За щастие екипът на “Bright Side” е съставил списък с продукти, които ще помогнат за бързо и ефективно решаване на този проблем!

1.Ябълки

Само 2-4 ябълки на ден ще надуят нещо от миналото. Като хубав допълнителен бонус, ябълките са известни, че подобряват храносмилането, помагат за намаляване на апетита и защитават тялото от множество заболявания. Те могат да се ядат сурови или печени. Освен това, ако се храните с ябълки само 1-2 пъти седмично, ще можете да се отървете от излишните килограми.

2.Магданоз

Магданоза има диуретично действие.Магданоз в салата гарантира, че ще премахне подуването. Важно е да знаете, че магданозът не губи своите полезни свойства дори след замразяване, сушене или дългосрочно съхранение. Той е с ниско съдържание на калории и високо съдържание на протеини, което е от съществено значение при диета.

3.Череши

Черешите, малините и ягодите са богати на калий и магнезий, което ги прави ефективни при изхвърлянето на  излишната течност от тялото. Яденето на тези свежи плодове, докато спазвате най-основните правила за здравословен начин на живот (по-малко сол / повече упражнения), ще доведе до изчезване на подуването.