10 Шокиращи Тайни При Полет, За Които Пътниците Дори Не ЗнаятСамолетите през очите на стюардесите и самолетите през очите на пътниците са два напълно различни свята. И ако първите знаят всички тайни при пътуването, то вторите могат да нямат представа за тях.
Всеки път, когато отивате на полет, винаги можете да използвате тези няколко прозрения, за да имате много по-добър полет.

1. Не се срамувайте да питате за още храна.

Храната, която се съхранява на борда на въздухоплавателното средство, има кратък срок на годност, тъй като се доставя предварително. Всички излишни контейнери с продукти за консумация незабавно се изхвърлят след полета. Ето защо, ако вашият стомах иска още храна, не бива да се срамувате да помилите стюардесата за нова порция.

2.Проверете наличието на спасителни жилетки преди излитане.

Може да ви звучи изненадващо, но това е факт: има пътници, които крадат спасителни жилетки под седалките като сувенир. Поради тази причина и други, свързани с безопасността по време на пътуване, проверете вашето място преди полет, за да бъдете сигурни, че жилетката ви е там и не е открадната от някой сантиментален клептоман.

3.Ако случайно пушите, използвайте пепелника.

Може би сте забелязали, че макар тютюнопушенето на борда да бъде строго забранено, в тоалетните има пепелници. Хората все още пушат, независимо от глобите. И е по-добре да поставят цигарата в пепелника, отколкото в хартия в кошчето за боклук. Така че, ако се самозабравите за момент и се озовете в тоалетната с цигара в ръка, бъдете любезни да използвате пепелника. И След това си платете глобата.