11 Известни Личности, Които Доказват, Че Простотата Е СилаЧесто изглежда, че знаменитостите не разбират живота на обикновения човек.

Но сред тях има хора, които, въпреки неограничените финансови възможности, предпочитат да се обличат семпло и да живеят скромно, поради което заслужават нашето уважение и възхищение!

Ето ги и тях:

1.Коко Шанел

almode

Мадмоазел Коко е улеснила значително живота на много жени, които е трябвало да носят огромни шапки с пера и многопластови рокли. Тя създава прословутата „малка черна рокля“ и прави елементите от мъжкия гардероб ултра модерни: сака, ризи с вратовръзки, шапки, чадъри и ръкавели. Тя самата носи всичко това, за да покаже колко луксозно могат да стоят те на една жена.

2.Марк Зукърбърг

kasjauns.lv

Основателят на Facebook е крайно лаконичен в избора на облекло, поради което обикновените сиви тениски доминират в гардероба му. Младият милиардер може да си позволи стотици дизайнерски облекла, но както самият той признава, дрехите не са нещо, за което иска да губи време.

3.Ингвар Кампрад

ikea

Основателят на IKEA промотира простотата от години. Той купува евтини продукти и дрехи на намаления, използва старото си Volvo близо 15 години и избира да лети в икономична класа. Домът е обзаведен с мебели от собствените му магазини. Смятат го за един от най-скромните милиардери в света.