11 Мита, В Които Започваме Да Вярваме, Когато Се Съберем С БившияМного от нас се опитват да се върнат към бившите от нашето минало. Разбира се, понякога има основателни причини да се върнете на бившия си. И все пак в повечето случаи скоро разбираме, че причините за обединението не са нищо повече от мит.

Днес ще разкажем за 11-те най-известни от тях и защо не трябва да им вярвате на 100%.

1.Този път всичко ще бъде различно

warnerbros

Да така е. Светът се променя, така че може би и нещата във вашата връзка ще се променят, но по-вероятно е да се обърнат към лошо. Според скорошно проучване, бивши партньори, които се събират, не обръщат внимание на позитивните аспекти на тяхната връзка, а се фокусират повече върху негативните. Приемат добрите неща за даденост. Рядко се опитват да променят нещата и често се вглъбяват в грешките от миналото.

2.Той се е променил

universalstudios

За жалост, хората не се променят или поне нетолкова бързо и без съществена причина. За да прекрати, дори и някой незначителен навик, човек се нуждае от силно желание, мотивация, самоусъвършенстване и време. Замисли се дали за периода, в който сте били разделени, бившият ти е имал време да придобие всички тези качества.

3.Никой не ме познава по-добре от него

gaumont

Права си. Прекарали сте много време заедно. И все пак, това че се познавате толкова добре, не предотврати раздялата ви, нали? Има много случаи, в които точно това е причината за прекратяване на отношенията. Запомни в една връзка винаги трябва да има малко мистерия.