11 Модела, Които Нарушават Правилата На Модния СвятПопитай някой, какво трябва да направиш, за да станеш модел. Вероятно ще кажат, че човек трябва да е висок, да тежи не повече от 40 кг, да има хубаво лице и т.н. Повярвайте ни, това всичко е в миналото.

Събрахме модели, които разбиват стереотипите и изтласкват модния свят на ново ниво.

1.Уини Харлоу

© winnieharlow

Уини Харлоу страда от рядко кожно заболяване, наречено витилиго (нарушение на пигментацията на кожата), за което тя непрекъснато е била тормозена в детството си: други деца я наричат “зебра” или “крава.” След като участва в следващия топ модел на Америка, Уини започва да се появява в музикални клипове, по модните подиуми и на кориците на модните списания.

2.Алисън Харвард

© alliharvard

Нейните огромни очи и ярък грим спечелиха социалните мрежи и форуми, когато все още е била ученичка. След училище, Алисън, подобно на Уини Харлоу, опитала късмета си на следващия топ модел на Америка и успя да заеме второ място.

3.Диандра Форест

© diandraforrest

Диандра, афро-американски албинос, израснала в бедно семейство в Бронкс. В детството й считали, че Диандра е приемно дете и често я тормозели. Всичко се променя, когато известният фотограф Шаймер Хан я забелязва, когато ходела по улицата.