12 Знаменитости, За Които И Не Чухме ПовечеСилната запомняща се роля може лесно да се превърне не само в триумф, но и в проклятие, от което е трудно да се отърват.

Спомнихме си актьори, които ни харесваха, но след това изчезнаха от нашето полезрение в продължение на много години. И, разбира се, ще ви кажем защо се е случило това.

1.Дженифър Грей – „Мръсни танци“, 1987 г.

Филмът “Мръсни танци” стана наистина легендарен.  Грей, която се превъплъти в ролята на срамежливата тийнейджърка Франсис “Бейби” Хаусман, която се влюбва в секси учителя по танци Джони Касъл, няма нито едно запомнящo се участие след този филм.  През 90-те години на миналия век тя се подложи на пластична операция на носа, след която хората трудно я идентифицират с нейната героиня от “Мръсни танци”. Години по-късно тя споделя, че съжалява, че се е подложила на тази процедура. Истината е, че до ден днешен вече 52-годишната Грей не успява да се превъплъти в толкова успешен персонаж като този на Франсис.

2.Едуард Фърлонг – „Терминатор 2: Денят на страшния съд“, 1991 г.

В детството си Едуард Фърлонг успешно се превъплъти в образа на Джон Конър в продължението на Терминатор и дори получи награди заради ролята си. След това се появи и в други забележителни филми като „Американска история Х“ . През 2000 година обаче кариерата на актьора драстично спада и това води след себе си поредица от неприятни случки за младата звезда.  Всичко можеше да се промени с ролята на възрастния Джон Конър в третата част на филма „Теминатор“, но Фърлонг не бе включен в проекта.

3.Робърт Патрик – “Терминатор 2: Ден на осъждение”, 1991 г.

Друга звезда на блокбъстъра на Джеймс Камерън е Робърт Патрик, който великолепно играе “лошия” терминатор T-1000.Робърт Патрик продължава да играе във филми и от днес изпълнява повече от 100, включително “Мост към Терабития” и “Разходка по линията”. Но все пак, когато го виждаме на екрана, обикновено възкликваме: “Ах! Течният терминатор!