13 Изобретения, Които Ще Трансформират Нашия ЖивотТехнологичният напредък променя света с невероятно темпо. Можем да станем свидетели на появата на изобретения, които можеха да се видят само в научнофантастични филми не много отдавна.

Колегите от “Bright Side” искат да споделят вълнението си, така че избраха най-забележителните от тях – заедно с леко обезпокояващ, но завладяващ бонус в края.

13. Третият палец

Третият палец е проектиран от Кралския колеж по изкуства на възпитаника Дани Клауд. Този инструмент наподобява протеза, но целта му не е да замести липсващите крайници: напротив, има за цел да разшири човешките способности.Третият Палец се управлява от сензори, вградени във вашите обувки.

12. Paqsule

Paqsule е умна чанта. Трябва само да натиснете бутон и ще изчистите съдържанието и от микроби и неприятни миризми, като използвате ултравиолетова светлина и озон. Тази процедура отнема 35 минути. Paqsule може да се контролира с приложение за iOS / Android и разполага с над 20 премии.

11.Воден пешеходец и спа

За да отслабнете, някои хора използват монотонна работа, а някои правят водна аеробика. Това е изобретение, което съчетава тези 2 метода. Можете дори да го инсталирате у дома и да се движите във водата за здраве.
Съоръжението има различни режими и може да се използва и като спа център, ако желаете.