13 Странни Същества, Които Никога Не Сме Знаели, Че Са СъществувалиДивата природа никога не спира да ни изненадва с разнообразието си. Вероятно никога не сте чували дори за много същества, живеещи на нашата планета, докато външният им вид ще ви накара да повдигнете веждите си.
Решихме да създадем собствен малък зоопарк с редки и необичайни същества. И в края на статията ще видите нещо, което със сигурност ще ви остави без коментар!

13. Тарсиер

Тези сладки дребни примати живеят в Югоизточна Азия. Размерът им е само около 3 до 6 инча, а огромните им жълти очи и дълги пръсти ви карат да се изплашите. Тъжно е, че не могат да бъдат опитомени, защото могат да оцелеят само в дивата природа.

12. Бял лъв

Белите лъвове не са отделен подвид. Тези животни имат генетично разстройство, което прави тяхната козина по-светла от тази на други хищници.

11. Аксолотът

Големите външни хриле правят тези мексикански земноводни невероятно сладки. Днес те се размножават в плен и рядко се срещат в дивата природа. Възрастните аксолоти са с дължина около 1 инч, но имат суперсила: могат да регенерират хрилете, опашката и дори крайниците си.