Обикновенни предмети, които всъщност струват цяло състояниеПроизводителите се опитват да угодят на всички.

Например, за милионерите те предлагат най-обикновените неща с усещане на лукс за нецензурни суми пари.

Ето и списък с неща, които можете да си купите за себе си, когато получите голямо богатство.

1. Паста за зъби от мента

$99.99

© theodent.myshopify

Изглежда няма нищо уникално в тази паста за зъби, но THEODENT проектират паста за зъби, която съдържа уникален патентован компонент Rennоu: след първата употреба, Rennou укрепва и предпазва зъбите през целия ден.

2.Тоалетна чиния

$ 299.95

© carbonfibergear

Ръчно направената тоалетна чиния от въглеродни влакна. Естествени материали, леки, универсални издания от Carbon Fiber Gear

3.Слушалки

$ 638

© goldstriker

Казват, че музиката звучи много по-добре чрез слушалките GOLDSTRIKER, защото носите истински 24-каратови диаманти в ушите си.

4.Вълнени чорапи

$ 1188

© falke

FALKE вълнени чорапи бяха пуснати в ограничено издание: само 10 двойки. Чорапите са изработени от вълна от лама. Вълната на това животно се смята за най-рядката и най-скъпа в света.

5.Лампа облак

$ 3360

© kaufman-mercantile

Този облак е дизайнерска лампа от Kaufman Mercantile, която не само осветява стаята, но и произвежда типичната буря: гръмотевици и звук от дъжд. Можете също така да изберете яркостта и цвета на облака.

6.Кухненски нож

$ 5415

© nesmuk-shop

Този кухненски нож от Nesmuk е невероятно скъп и ценен. Острието е изработено от въглеродна стомана, дръжката от бреза, а подпората е сребърна. Ножът е снабден с лаково покритие, кожен калъф, острие за ножове и специална марка ножово масло.

7.Молив

$ 13 400

© luxurylaunches

Германската компания Faber-Castell пусна обикновен молив на рождения си ден. Самият молив е направен от кедър, а капачката му е бяло злато, покрита с 3 диаманта.

8.Монополи

$ 14 161

© zontikgames

Толкова популярен и толкова скъп. ZONTIK решава да покрие дъската с кожа и да направи всички надписи в злато и всички парчета в сребро. Истинска божествена надежда за тези, които обичат лукса в детайли.

9.IPhone 7

$ 25 850

© stuarthughes

Стюарт Хюз, бижутер от Ливърпул, създава със собствените си ръце невероятно скъп модел на популярен смартфон. Тялото му е изработено от злато 24 карата.