15 Места, които да посетите, преди да станат препълнени с туристи!В днешно време туристите се чувстват като в капан.

Светът е пълен с надценени дестинации, които просто са претъпкани с хора.

Ами, ако можехме да се измъкнем и да посетим някое красиво местенце, преди то да стане популярно за

останалите?
Избрахме 15 напълно вълшебни места, където ще можете да избягате от шума и суетата на тълпите и наистина

да се насладите на спокойствието!

1.Хосе Игнасио, Уругвай

protothema

Само 300 човека живеят тук, но през зимата (лятото в Южна Америка) в Хосе Игнасио пристигат звезди като Шакира. Нов луксозен хотел е напът да отвори врати тук, но поне още известно време няма да стане прекалено популярна дестинация.

2.Кох Ронг, Камбоджа

thousandwonders

Да посетиш този остров е все едно изведнъж да се озовеш на място от картичка. Само няколко бунгала и рибарски селца, там няма пътища и мнозина твърдят, че това е Тайланд отпреди 20 години, преди туристите да стъпят на девствените плажове.

3.Бангладеш

Saad Rahman

Бангладеш е поразително красива земя с разнообразна култура и богата история. Туризмът тук не е особено добре развит, въпреки че има много интересни места: имението Махарадж, най-голямото крайбрежие и най-дългия плаж на планетата.

4.София, България

Aleksasho

София е най-евтиният европейски туристически град за 2014 г. Сигурни сме, че столицата на България няма да остане тайна за туристите още дълго, отбелязва изданието. В града се преплитат модерна космополитност, красиви древни църкви и архитектура от времето на Османската империя.

5.Амбергрис Кайе, Белиз

Scott E. Allen

Белиз е напът да се превърне в новата гореща туристическа атракция в Централна Америка и ако това се случи, курортът Амбергрис Кайе ще е перлата в короната ѝ.

6.Мианмар

rsaa

Ако през 2010 г. едва 300 хил. души са посетили Мианмар, то три години по-късно тази цифра се е увеличила до 2 млн. Преди цените да скочат до небето, повозете се на лодка по езерото Инле и уловете залеза на Шведагон.