15 Причини, Защо Йога Клиновете Са Чудесно ИзобретениеПрез последните години йогата стана доста популярна!
Тя съчетава силата и гъвкавостта, докато насърчава спокойния ум – не е чудно защо толкова много хора се обръщат към тази древна практика за упражнения и загуба на тегло.
За да се справите по-лесно с йога движенията, се появява съвсем ново облекло: йога клинове.
Присъединете се към нас, докато изследваме многото начини, по които йога клиновете са може би най-великото изобретение някога.

№1

brightlight

Йога стана толкова популярна напоследък, че хората са започнали да я използват като фитнес и, когато е съчетана със здравословна диета, се отслабва също. Фитнес ползите от йогата са много, но двете големи подобряват вашата гъвкавост и изграждане на мускулна сила, двете от които са изложени тук.

№2

brightlight

Йогата може да бъде основата за здравословния начин на живот. Ако искате да отслабнете,може да ви помогне да се движите повече и да ядете по-малко – добра комбинация от диети. Чрез йога движенията тялото ви изгаря калории, но също така може да помогне да фокусирате ума си и да станете по-съзнателни и здрави за вашия хранителен избор. Не изглежда ли здравословно?

№3

brightlight

Йогата помага за усъвършенстването и изправянето на позата. Главата ви е като голяма тежка топка. Когато се балансира над правилно изправен гръбнак, мускулите на врата и гърба трябва да работят по-малко, за да го поддържат. Лошата поза за дълъг период от време може да доведе до болки в гърба и проблеми със ставите и дори дегенеративен артрит на гръбначния стълб. Вижте каква отлична поза има тя?